Warning: Declaration of gtw::widget($args) should be compatible with WP_Widget::widget($args, $instance) in /homepages/44/d470657950/htdocs/ordPress/wp-content/plugins/gtw/gtw.php on line 258
Conveni de col·laboració | Equanomia

Via laietana 45, 3r 1a, Esc. B. 08003 Barcelona.
Tel: 93 342 60 46 info@equanomia.com

  • ca
  • en
  • es

Conveni de col·laboració

El Grup Inform@, @Equanomia i la @FundEquilibri signen un conveni de col·laboració.

Recentment, a la seu de la plataforma Equanomia s’ha signat el conveni de col·laboració entre la Fundació Equilibri, el grup de franquícies Inform@ i la mateixa plataforma.

L’acte ha comptat amb la presència del Sr. Francesc Folguera per part de la Fundació, de Joan Murcia en nom d’ Inform@ i del Sr Jordi Torras per part d’Equanomia.

Amb la signatura d’aquest conveni, s’espera donar feina en forma d’auto ocupació a unes 70 persones  que es trobin en procés de transició professional, aturats de llarga durada, majors de 40 anys, amb discapacitats físiques i/o amb carregues familiars que fan difícil la seva integració al món laboral.

S’espera cobrir l’objectiu en un termini d’entre 24 i 36 mesos i faran feines d’editor dels diaris Inform@ arreu del territori de parla catalana.

La plataforma Equanomia canalitzarà l’obtenció de microcrèdits i s’encarregarà de la selecció de les persones i del suport que puguin necessitar a nivell empresarial.

Aquest conveni forma part d’un programa d’autonegocis impulsat per Equanomia per a fomentar l’auto ocupació.